Advipro, The Complete GxPerience!

Advipro ondersteunt haar klanten in de farmaceutische, biofarmaceutische, medische en hightech sector bij het realiseren, het optimaliseren en het in stand houden van hoogkwalitatieve projecten en processen. Dat doen we door het ter beschikking stellen van de deskundigheid en ervaring van ons uitgebreide team.

Lees er alles over op onze corporate website

Pas jij in ons team?

Bij Advipro werven we voortdurend mensen aan, we vullen geen vacatures. Je moet passen in ons team, niet bij een klant die we toevallig servicen. We verwachten van jou een brede interesse, aangezien je aan verschillende projecten bij uiteenlopende opdrachtgevers zal werken. We zorgen ervoor dat je je kan verdiepen in alle facetten van de wereld van de farma of net in die niche die aansluit bij jouw ambities, en investeren in een professionele omkadering en een toffe sfeer.

Hoe jouw carrière begint bij ons?

1
Solliciteer!

Bezorg ons je C.V. en vertel ons over jouw passie voor engineering en life sciences.

2
Op gesprek

Prikkel je onze nieuwsgierigheid, dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek.

3
Pas jij in ons team?

Hebben we een eerste klik, dan willen we meer over je weten en gaan we na of je in ons team past.

4
Contract

Uit je persoonlijkheidstest en andere gesprekken blijkt dat jij in ons team past. Wij bieden je een contract aan.

5
Opleidingsplan

Heb je bij ons een contract getekend, dan werken we een opleidingsplan uit, op maat van jouw ervaring en interesses.

6
Matchen met projecten

We gaan kijken hoe we jouw ervaring kunnen matchen met projectaanvragen door onze klanten. En die match vinden we ongetwijfeld!

7
Begeleiding!

Ook tijdens de uitvoering van je projecten kan je rekenen op onze begeleiding. We komen geregeld op bezoek tijdens projecten, organiseren feedbackmomenten en staan je bij waar nodig.

8
A-team: the spirit!

We nodigen je uit op de talrijke teamevents waar je kan sparren en ervaringen uitwisselen met de collega’s.

Onze werknemers aan het woord

Hieronder vind je getuigenissen van een aantal van onze werknemers en wat ze vinden van Advipro.

Bart

Bart

Test & Qualification Engineer

"Ik leerde Advipro in maart 2017 kennen via een jobbeurs op het De Nayer Instituut in Sint-Katelijne-Waver. Ik liet er mijn CV achter en werd een week later opgebeld om op gesprek te komen. Even later volgde een tweede gesprek met het management en werd me een contract aangeboden. Ik wilde consultancy doen, net omdat ik dan de verschillende aspecten van de farmaceutische wereld beter kan uitdiepen."

"Ik wilde bij Advipro aan de slag omdat het gespecialiseerd is in farma en cleanrooms, daar waar veel andere consultancybedrijven eerder een ruimer actieterrein bewerken. Bovendien groeit het bedrijf sterk, waardoor ik mee kan groeien.

Ik geniet hier heel wat vorming, en er heerst een sterk groepsgevoel. Na twee weken opleiding begon ik aan een project in Nederland waar ik een projectteam mee ondersteun bij de validatie van een cleanroom in een farmaceutisch bedrijf."

Lees meer
Ben

Ben

Senior Project Engineer Equipment

"Als Project Lead Engineer maak ik deel uit van een engineering team. We realiseren projectmatig nieuwe farmaceutische installaties of innovatieprojecten aan bestaande productielijnen."

"De projecten die we uitwerken zijn ofwel 'cost-driven' waar we trachten een besparing te realiseren, ’safety-driven’ waar we extra veiligheid in het fabricageproces trachten in te bouwen, ofwel 'quality-driven' waar we de kwaliteit verhogen door de steeds wijzigende technologieën en 'current good practices' toe te passen. De leukste projecten zijn een combinatie van de drie . De farmaceutische sector is een fijne sector om projecten in te verwezenlijken. Het geeft voldoening wanneer na onze tussenkomst producten worden geproduceerd op of in 'jouw' gerealiseerde project.

Ik werk al 10 jaar voor Advipro. We zijn gekend in alle grote en minder grote farmaceutische bedrijven in Vlaanderen en daarbuiten. We staan voor de hoogste kwaliteit en dragen dit ook uit naar onze medewerkers. Ik was er al bij toen we de term “A-team” hebben ingelijfd om ons als Advipro-medewerkers te onderscheiden. Het A-team staat voor jonge, dynamische en gedreven medewerkers die samen kwaliteitsvolle projecten ondersteunen en realiseren."

Lees meer
Ruben

Ruben

Project Engineer

Ruben is Project & Validatie ingenieur op de dienst engineering van een farmaceutisch bedrijf gespecialiseerd in eye care producten. “Ik sta in voor verschillende facility management projecten, zoals bijvoorbeeld de installatie van equipment of de plaatsing van een werkstation met nutsvoorzieningenleidingen. Als een ruimte een ander doel krijgt en omgebouwd moet worden, zorg ik als projectingenieur voor alle aanpassingen op vlak van sprinkling, HVAC, elektriciteit, piping…. "

"Als validatieingenieur stel ik installatiekwalificatiedossiers op voor de dienst engineering. Ik bepaal en realiseer allerlei projecten die nodig zijn om o.a. de productie en voorzieningen te verbeteren zodat we de productie van onze opdrachtgever efficiënter kunnen laten draaien of nieuwe standaarden kunnen implementeren. Ik hou van de verantwoordelijkheid die ik krijg over de projecten; ze mee realiseren en overdragen geeft me veel voldoening. Ik hou ook van de interactie met de verschillende betrokken personen binnen en buiten de plant waarmee je in contact komt.”

Lees meer
Sven

Sven

Senior Validation Engineer

Sven maakt deel uit van een compliance team dat verschillende vestigingen van een farmaceutisch bedrijf in de Kempen ondersteunt. “Voor één van deze vestigingen, binnen de afdeling algemene technische dienst, sta ik in voor de compliance opvolging voor wat betreft nutsvoorzieningen en faciliteiten. Dit houdt in: afwijkingsbehandeling, routinestaalnames en performantie kwalificatie n.a.v. change control."

"We waarborgen mee de continuïteit en kwaliteit van de nutsvoorzieningen en documenteren alles. Het is een veelzijdige job, waarbij we niet alleen voortdurend bepaalde zaken gepland opvolgen over verschillende projecten heen, maar ook onvoorziene afwijkingen in operations behandelen. Onze klant verwacht ook dat we mee nadenken over mogelijke problemen en daar oplossingen voor aanreiken. Ik werk ondertussen 9 jaar bij Advipro. Daarvoor had ik zes jaar gewerkt op de R&D afdeling van een bedrijf en 2 jaar in een farmabedrijf. Toen ik hier begon, werkten er 20 mensen bij Advipro, ondertussen groeien we verder. Ik apprecieer de directe communicatie met het management, de openheid en flexibiliteit en de no nonsense aanpak.”

Lees meer
Bekijk vacatures